Dnešní pěkný den začal vlastně již včera - chystám s kamarádkou jednu akci pro prváky na naší fakultě a tak to byl pro mě takový příjemně ztrávený večer zakončený tím, že jsme se zakecali (samozřejmě jsme stihli probrat většinu toho, co jsme potřebovali), protože jsme se viděli poprvé od Tábora, kde jsme oba byli.

Za pár hodin, tedy už dneska jsem si uvědomil, že se mi splnilo téměř 4 roky staré přání, aby se signály.cz dostaly návštěvností mezi "webovou nejsvětější trojici", jak ze srandy říkám trojici webů vira.cz (a spol.), katolik.cz a ChristNet.cz. Což se stalo poté, co jsem zjistil, že jsem zapomněl dát na samotné signály.cz měřící kód navrcholu.cz (byl do té doby jen na webu CSM Tábor a blozích, které jsou spravovány přes signály) a přidal ho tam - v pátek (tzn. před přidáním) bylo zobrazených cca 3 600 stránek, v sobotu (tzn. po přidání) přes 60 000...

Hned ráno jsem dostal smsku, kde bylo ps:a koukej se usmat a tak jsem se usmál a celý den jsem se smál dál.

Vyřizoval jsem něco v TV Noe a tak jsme konstatovali, že signály.cz a TV Noe mají základní věci společné:
  1. ještě všechno nefunguje tak, jak by mělo
  2. máme problém personální
  3. máme problémy finanční
(Teda ne že by mě ta situace ve které jsou signály.cz zrovna těšila, ale to, že jsme si sic chvíli, ale pěkně popovídali s jedním moc fajn človíčkem.)

Potom jsem šel vyřizovat pár věcí na fakultu - no a koho tam nepotkám - dalšího kamaráda, který tu na signálech programoval fotky.

Přemístil jsem se do Jihlavy (byl jsem teď týden ve svém druhém domově, v Brně), abychom následně jeli do Třeště zkoušet na biřmování, které bude u nás v Lukách a spolu právě s Třešťákama na něm budeme hrát. Brácha si naštěstí zapomněl řidičák v Praze, tak jsme se alespoň nehádali o to kdo bude řídit a já si pěkně zajezdil ;o)

No a samotná zkouška byla taky moc fajn a docela se těším až to bude v plné kráse včetně aparatury :o) "To je ta řeka radosti, hmm, hmm..."

No a na závěr dne jsem zkončil doma, kde jsem se po týdnu zase dobře najedl :o)

Ještě jsem v mailu našel nakódovanou novou grafickou podobu webu vysokoskolaci.signaly.cz, tak jsem jí hned nasadil.

A ještě se toho stalo určitě víc, co mě dneska potěšilo, jen už jsem takhle při usínání na to zapomněl.

Víc takových dnů i vám! Ať máte důvod se celé dny jen smát, jako třeba já dnes ;o)

UPDATE: A krátce poté, co jsem dopsal tenhle příspěvek, jsem si přečetl z "vybíráme" tenhle humorný text a ten mě těstně před uložením se k spánku totálně rozsekl:o)