Dobrý den chtěl bych se zeptat, jaké jsou podmínky pro "dělání práce" třeba jako @lpjbtalaš nebo tak??
Nebo na to jsou už určení lidé od počátku stvoření signálů??;))

Děkuji. Pavel


Ahoj Pavle,

myslím, že nejsme tak staří, abysme si vykali. :-)

Oficiálně žádné podmínky pro "dělání práce" nejsou, ale když to tak vezmu, tak jsou vlastně tři:
1, ten kdo chce dělat na signály.cz musí chtít prostě něco dělat
2, ten kdo chce něco dělat, tak musí mít nějakou svojí představu co by chtěl dělat (ale v případě že nemá, tak se stačí chvíli pobavit s některýma zapojenýma - ideálně těch ve společenství @tym - a vždycky se něco najde)
3, houževnatost - tedy nenechat se odradit při první nesnázi, ať už způsobené složitostí práce nebo ostatními členy týmu (třeba nedostatek informací, zpoždění v odpovědích, nedůvěra či spíše neznalost druhého člověka...)

Každopádně dole v patičce na každé stránce je odkaz "zapojením" pod nadpisem "Jak podpořit", který vede na stránkuhttp://tym.signaly.cz/1009/jak-podporit-signaly-cz která vysvětluje v odstavci "dobrovolnictví" jak se člověk může zapojit do signály.cz.

A co teda udělat za první krok? Napsat někomu z @tym, že chceš něco dělat. ;o)

Jestli tedy chceš něco pro signály.cz udělat, tak Ti přeju aby se Ti podařilo zapojit. Já jsem se poprvé k signály.cz dostal, když mi bylo 15 a první co jsem slyšel, když jsem řekl, že se chci zapojit bylo důrazné: "Ne". Nevěřili mi, že mě to chtění za chvíli nepřejde... A těch 9let, které mě provázely, bylo moc pěkných, i když místy to bylo hodně náročné.

HejTi
PS: Já už jsem jenom obyčejným uživatelem, dobrovolníkem a podporovatelem signály.cz - před tím jsem byl několik let koordinátorem projektu, ale mojí nástupkyní je teď @leukkippe.
PS2: Doufám, že se nebudeš zlobit, když tohle napíšu i na svůj blog